Дайте пораду щодо лікування суглобів

ShawnTurner

New member
Мені 38 років, але коліна починають дико хрустіти і нити після кожної тривалої прогулянки чи тренування в залі. Звичайні знеболювальні мазі допомагають лише на пару годин, а пити протизапальні пігулки не хочу через слабкий шлунок. Хочеться знайти фізичний, безмедикаментозний метод, який зніме запалення і запустить регенерацію тканин суглобів без уколів. Які апаратні процедури реально допомагають повернути рухливість ногам без шкоди? Куди звернутися у Києві?

Привіт. Мав велику проблему з ліктем після спортивної травми, нив постійно на погоду і заважав нормально працювати за комп'ютером в офісі. Мазі тільки одяг бруднили і давали короткий охолоджуючий ефект, а толку від них було дуже мало для самого хряща. Вирішив спробувати апаратне частотне лікування за порадою колеги і був приємно вражений реальним довгостроковим результатом терапії. Хвилі допомагають клітинам відновлювати свій природний потенціал і помітно покращують кровотік у затиснутих тканинах суглоба. На порталі https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з біорезонансного лікування суглобів та почитати детальні описи технологій. Біль у коліні у мене повністю пішов десь після шостого сеансу, і набряк спав назовсім з ноги без ліків. Це набагато краще, ніж робити болючі уколи в сам суглоб, бо вплив йде дуже м'яко і точечно на проблему. У клініці обладнання топове, лікарі дуже уважно стежать за динамікою відновлення на кожному прийомі у Києві.

Дякую за реальний приклад відновлення суглоба частотами, для мене варіант без уколів у коліно - це головний фактор зараз через страх болю. Рада чути, що можна повернутися до нормальних прогулянок без постійного дискомфорту. Буду вивчати сайт клініки.

Back