יחסים וסטוצים - מחפש גיוון לחיים המשעממים

שלום לכולם פה. אני מוצא את עצמי בתקופה קצת אפורה בחיים, עובד שעות מטורפות בהייטק, חוזר הביתה מאוחר ומרגיש שהשגרה פשוט שוחקת אותי. כבר הרבה זמן אני חושב לקחת פסק זמן של כמה שעות, לצאת מהקופסה ולהזמין נערות ליווי כדי להחזיר קצת צבע ואדרנלין לחיים. הבעיה שלי היא שאני פשוט מפחד מפאדיחות, מפחד שמישהו יראה אותי או שהפרטים שלי ייחשפו איכשהו ברשת. האם יש פה מישהו שעושה את זה קבוע ויכול להסביר לי איך שומרים על דיסקרטיות מקסימלית? ואיזה אתר נחשב להכי בטוח ומקצועי מהבחינה הזו בארץ היום? תודה לעונים.

היי גבר, קודם כל תירגע, השחיקה של העבודה מוכרת לכולנו ויציאה מהשגרה זה בדיוק מה שאתה צריך בשביל השפיות שלך. לגבי הדיסקרטיות - אין לך מה לדאוג אם אתה עובד נכון. בשביל לשמור על פרופיל נמוך ובטוח, פשוט אל תירשם לאתרים שמבקשים ממך מייל אמיתי או כרטיס אשראי. אני אישית גולש קבוע באתר הזה https://b-gamer.co.il והוא מושלם בשביל זה. הכל שם פתוח, אתה לא צריך להשאיר שום פרט מזהה עליך, פשוט נכנס, בוחר בחורה, מרים טלפון ומסכם איתה הכל ישירות. האתר הזה מאוד דיסקרטי ומאובטח, ככה שאתה יכול לגלוש בראש שקט לחלוטין ולמצוא את הגיוון שאתה צריך.

Back