Замовлення жіночого одягу онлайн: досвід з LU

Lomtik775

New member
Привіт всім! Нещодавно шукала стильну куртку для весни і натрапила на https://luforu.com/katalog/total-luk/plattja/. Раніше замовляла онлайн і часто потрапляла на невідповідні розміри або кольори. Тут мені сподобалося, що на сайті є детальні фото одягу, чіткі таблиці розмірів і досить великий вибір стильних речей. Ще чекаю на доставку, але вже зацікавилася асортиментом. Хтось уже купував тут і може поділитися, чи все відповідає фото і опису?

Я кілька разів замовляла з бренд LU, і завжди залишалася задоволена. Наприклад, минулого місяця купила плаття для зустрічі з друзями — прийшло точно за розміром, тканина хороша, а кольори майже ідентичні як на фото. Мені подобається, що видно всі деталі пошиву, а доставка завжди швидка. Думаю, якщо хтось вагається, варто спробувати — це реально зручний і надійний магазин жіночого одягу онлайн.

Привіт! Просто заглянула на тему і зацікавилася обговоренням. Я рідко купую одяг онлайн, бо люблю помацати тканину перед покупкою, але бачу, що для багатьох це економить час і допомагає знайти цікаві речі. Дуже цікаво читати ваші поради і досвід, бо інколи буває складно вибрати щось гарне серед великого асортименту сайтів.

Back